Rakouská dálniční známka zdarma do 30.9.2017

NA REZERVACE VYTVOŘENÉ A POTVRZENÉ OD 1.9. DO 30.9.2017!

RAKOUSKÁ DÁLNIČNÍ ZNÁMKA ZDARMA – PODMÍNKY AKCE

Jedna Smlouva o zájezdu / rezervační číslo = jedna 10ti denní rakouská dálniční známka pro osobní vozidlo do 3,5 t

Platí pouze na nové rezervace vytvořené a potvrzené v období od 1.9. do 30.9.2017

Vztahuje se na vybrané destinace z nabídky lyžařských pobytů, kde klient cestuje přes Rakousko: Itálie, Rakousko, Švýcarsko

Nárok na dálniční známku zdarma nevzniká automaticky podepsáním Smlouvy o zájezdu, vždy je třeba vyplnit OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ. Odkaz na něj Vám bude zaslán do emailu.

!!! POZOR !!!: Dálniční známku lze objednat přes objednávkový formulář pouze v době trvání akce, tedy od 1.9. do 30.9.2017, poté bude objednávkový formulář neaktivní a pozdní doobjednání nebude možné!

OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ, POSTUP PRO UPLATNĚNÍ DZ ZDARMA:

Klienti, kteří splňují výše uvedené podmínky, mohou získat dálniční známku zdarma následujícm způsobem:

Klient si může zvolit libovolné datum, od kdy chce, aby mu známka platila – datum nemusí korespondovat se zakoupeným zájezdem. Známka bude označena tak, jak klient uvede v objednávkovém formuláři. Platnost je možno zvolit nejdříve od 1.11.2017 a nejpozději do 30.4.2018.

Po odeslání formuláře přijde klientovi na vyplněný email potvrzení, že byla objednávka přijata. Toto potvrzení slouží i pro případnou reklamaci. Bez toho potvrzení není možné známku zaslat a tedy také uznat reklamaci. Pro každé rezervační číslo je možno objednávkový formulář vyplnit pouze jednou. V případě, že klient změní termín zájezdu nebo bude chtít změnit označení platnosti dálniční známky, nárok na výměnu DZ nemá.

Známky budou rozesílány postupně dle termínů odjezdů na dovolenou, a to doporučeně na adresu, kterou klient uvedl do objednávkového formuláře s platností, o kterou žádal prostřednictvím objednávkového formuláře. Rozesílka začne po termínu ukončení akce dle data zvoleného označení známky. Mezi termínem vytvoření rezervace včetně objednání dálniční známky a datem odjezdu musí být minimálně dva týdny, jinak není možné zásilku zprocesovat.

V případě, že formulář nevyplníte do 30.9.2017, zaniká mu na dálniční známku nárok. Dne 30.9.2017 o půlnoci bude objednávkový formulář z našeho webu stažen a nebude již možné známky doobjednat.